onsdag 26. august 2009

Monteringsjobb


I går var jeg på vevkurs, jada nok en hobby, og endelig klipte de ned en vev der jeg hadde noen arbeider.
Dette har jeg ganske mye arbeid på før det blir ferdig, den grønne delen skal bli en veske av ett eller annet slag (har ikke bestemt meg ennå), og den grå delen skal bli et baby-teppe.


Dette er et telemarkåkle.
Klarer ikke å bestemme meg for om jeg liker fargene eller ikke... Kanskje det blir med litt tilvenning. :) Det gjenstår litt arbeid også her, må faldes inn og strekkes.

fredag 21. august 2009

En av to...

Endelig er jeg på nett igjen. Jeg føler meg så utrolig hjelpesløs når dataen slår seg vrang. Men det ordner seg som regel, også denne gangen. Selv om jeg en stund trodde det var game over etter 7 trofaste år. Så gleden var stor da den ble erklert frisk igjen :)

Siden sist har jeg da strikket litt, om ikke annet. Men jeg har bare klart å bli ferdig med en pulsvarmer, det skal jo bli to... En gang i tiden.
Dette er et prøveprosjekt etter eget hode, og som seg hør og bør ser jeg nå at det kunne vært gjort litt annerledes. F.eks skulle det nok kun vært rettstrikk-kant på den ene enden, ikke begge.
For de skal da kunne brukes både på retten, som denne.
Eller på vrangen, som her.









Jeg har også klart å bli ferdig men en av to sokker. :) Jeg trengte nemlig pinnene til noe annet, så det er ikke sikkert sokk nr. to blir ferdig før jul.
For nå er julegaveproduksjonen i full gang.



Det er da ikke for ingenting at denne bloggen heter garnkaos, for jeg har garndilla. Og jeg svikter ikke, jeg har gjort det igjen... Kjøpt masse garn, som jeg har planer for, eller som er kjekt å ha, eller bare fordi jeg har lyst på. Garn er gøy!!!

mandag 10. august 2009

Gullrush

Jeg har alltid hatt en forkjærlighet for bøker. Det er fantastisk å bla i en bok, de lukter godt å det føles bra. Ulempen er at det er vanskelig å gjøre noe mer samtidig. Derfor har jeg mottatt lydbøkene med åpne armer. For all del, de kan aldri erstatte en bok, det lukter ikke noe speiselt av en cd-skive og du ska helst ikke ta så mye på dem heller. Men de er kjekke når du skal utrette noe, som f.eks kjøre bil, strikke, lage kort.


I går hørte jeg ferdig Gullrush av Toril Brekke. Det er en frittstående fortsettelse av Drømmen om Amerika, og kan absolutt anbefales.
Jeg lånte denne på biblioteket og er ennå en av bøkene du kan hør uten at den henger seg opp. :)

søndag 9. august 2009

Tingenes tilstand

Sannhetens time var kommet, jeg har nå sortert igjennom kurvene med garn og strikketøy. Og her er dagens funn:

Dette var da slettes ikke så ille! Men det er noe som sier meg at det kanskje finnes mer rundt om kring enn det jeg fant i dag... Dette er jo faktisk overkommelig.
I tillegg finnes selvsagt en liten baby-kjole jeg holder på med akkurat nå. :)





Hadde det vært slik at jeg bare strikket, hadde det nok ikke vært så stort problem... Men så kommer det dager som f.eks i går, da jeg ikke tok i strikkingen i det heletatt. Men istedet lagde kort.
Og her er resultatet av noen timer med skalpell, saks, limputer og tape.

lørdag 8. august 2009

Jeg har en plan...

Dette blir spennende.
Planen går ut på at dersom jeg gjør det offentlig at jeg har en hel haug med halvferdige strikkeprosjekt liggende, vil jeg kanskje gjøre noen av dem ferdige. Jeg tør ikke forplikte meg til å skulle gjøre noe ferdig før jeg begynner med noe nytt (jeg kjenner meg selv såpass at jeg vet det ikke vil gå), men jeg har en plan og et håp. Det er kanskje litt tidlig å begynne med nyttårs-forsetter, men når alle julegavene er produsert skal jeg virkelig sette igang. :)

Nå har jeg i alle fall begynt å tenke på det. Neste steg blir vel å ta fram alle prosjektene å se hva jeg egentlig har... I morgen, kanskje.