lørdag 27. februar 2010

Kjekkasgenser

Da jeg så genseren på siden til Pickles (veldig bra side, så sjekk ut den) første gang visste jeg at denne måtte jeg strikke. I dag er den overlevert verdens søteste 2-åring. :)
Den er strikket i et utrolig godt og mykt garn i merinoull, så den skal være god og varm også. Bursdagsbarnet ville ikke prøve den i dag, men jeg håper den passer.


fredag 26. februar 2010

I disse kalde tider...

Vi er noen jenter på jobb som ofte tar turen til Oss Tållåst for å kjøpe oss litt skikkelig kaffe. Nå har det vært ganske kaldt ei stund, og da Nina kom med kommentaren om at vi skulle hatt votter til koppene klarte ikke jeg å motstå fristelsen. Her er mitt forslag. Det skulle egentlig bli tre, men to er en begynnelse. :)




Så kommer den grusomme sannheten for en dag. Ingen er perfekte, ikke engang jeg ;) Og som et bevis på det skal dere få se det som egentlig skulle bli votter til Astrid... Jeg har en følelse av at jeg må strikke ett par til...

mandag 22. februar 2010

Prototyper

Mamma og jeg hadde sydag på lørdag. Da begynte mamma på en ide som jeg også ville prøve på, med utgangspunkt i te-mappen har jeg endret litt på proposjonene og laget to nye mapper med forskjellige bruksområder.

En med plass til kort av alle ymse slag....


Og en med plass til bind, og denne skal jeg lage flere av. Har flere vesker som mangler lommer på innsiden...

søndag 21. februar 2010

Hjertelig

Nå er jeg veldig stolt. Er ferdig med et prosjekt jeg har kost meg med i mange timer, først med brodering og siden med symaskina. Resultatet må jeg si meg veldig fornøyd med, og det passer utmerket i gangen.




Mini-teppe

Jeg fikk plutselig veldig lyst til å sy et lite teppe-prosjekt. Blir nok ikke så mye større tepper enn dette på en stund :) Dette var beskrevet som et dukke-teppe på Moda Bake Shop der jeg fant oppskriften, og det er veldig lite og søtt.
Dette var også mitt første prosjekt med frihåndssøm på maskin. Jeg er igrunnen ganske fornøyd.



Må ta med ett bilde av baksiden også.

søndag 14. februar 2010

Nåleputer

Jeg har lenge hatt behov for ei nålepute. Nå har jeg endelig funnet et design jeg likte og satte igang. Det ble da plutselig seks stykker, når jeg først holdt på liksom... Etter en tur på morsdagsmiddag her jeg bare 3 igjen. Men det er nok for mitt bruk :)


Dette bilde er litt uklart, men det var for å få frem de ulike fargene. :)

søndag 7. februar 2010

Sau og sokker

Nå er jeg endelig ferdig med det litt optimistiske prosjektet jeg begynte på i romjula. Ser nå at jeg kanskje skal øve litt mer før jeg begir meg ut på et slikt prosjekt igjen. Men det ble helt ok.



Så fikk jeg en bestilling på et par tubesokker da jeg var på en bursdag for ikke så lenge siden. Nå er de ferdige og klare til overlevering. Håper de er store nok.

onsdag 3. februar 2010

Nye prosjekter

Selv om jeg nå strikker så mye jeg klarer, har jeg klart å presse inn litt tid ved symaskina. :)

Først noen flere poser. :) De to små er innflyttningsgave til ei veninne, skal se om jeg klarer å få tatt bilde av dem i sitt nye hjem også. Brødposen er bestillingsvare, Tante var innom for en stund siden og sa hun kunne tenkt seg en slik. Så da...



På en av mine reiser på verdenswebben fant jeg denne siden Among The Gum Trees, her hadde de en oppskrift på en duppedings for å ha med seg dersom du ikke er glad i kaffe. Det er nemlig plass til te-poser i den. Veldig morsomme å sy, så disse kan det kanskje bli flere av. :)