tirsdag 29. desember 2009

Bedre sent enn aldri....
En liten oppdatering fra før jul som jeg ikke har fått lagt ut før nå.

To myntpunger til, eller mer riktig en myntpung og en sminkepung. Den svarte er nemlig litt større enn den gule.


Da jeg var litt småsjuk her før jul fikk jeg om ikke annet lest litt bøker :)
Den første som ble ferdig var Dolket av Wilbour Smith. Den var nesten så skummel/spennende at jeg ikke turte å lese den ferdig, men jeg kom meg igjennom den. Og det er en grunn til at jeg gjerne leser bøker av Wilbour Smith, han klarer å bevare spenningen fantastisk. Dette var nok en bok i serien om Courtney-familien, som jeg nå har fulgt en stund. Raseopprøret i Sør-Afrika er sentralt i boka, og familien har sitt de vil si i den saken også.
Dolket er ikke den beste boka i serien, men et godt tidsfordriv.

Handle with care av min yndlingsforfatter Jodi Picoult leste jeg ut i jula. Jeg ble ikke skuffet denne gangen heller. Hovedpersonen i boka er en jente på 6 år med en medfødt sykdom som gjør at hun får beinbrudd av ingenting. Vi får ett innblikk i hverdagen hennes og familien hennes. Og hvordan foreldrene hennes forsøker å gjøre verden litt enklere for henne. Her får du frustrasjon, hjertevarme, knuste hjerter, ødelagte vennskap og sterke familiebånd. Herlig! Selvsagt er det også med en avslutning som overrasker deg. Kan anbefales!

2 kommentarer:

  1. Drive og lure på om du kanskje må sette de forran symaskina og lage en sånn som e kan få plass til lommebok, telefon og nøkla oppi.... ;) Kanskje e må ta me en prat me de :)

    SvarSlett
  2. I myntpung-type du tenke på da eller? Ja, åss må sekkert snakk om d :)

    SvarSlett