søndag 9. oktober 2011

Syhelg

Nesten litt vemodig at mamma nå har satt kursen hjemmover og symaskina er pakket bort igjen for en liten periode. Vi har hatt en super helg, fint sy-vær (regn), vi har vært effektive og god prat.

Lørdag var vi en tur til sentrum for å hilse på andre quiltedamer fra Oppdal som har forvillet seg til kysten, fikk shoppet litt på de provisoriske butikkene på Rica Parken hotell, skravla og drukket kaffe. Kjempekjekt!

Mamma i full gang med katte-løperen sin.

Mat for folk som har annet å gjøre enn å lagemiddag... Take away er fint. :)
Jeg ble ferdig med toppen på mitt teppe. Et forsøk på å få til et feminint "Gubbens slumreteppe" av AnnA Ka, selv om jeg ville ha det i blått og brunt.

Litt handlig ble det...

Et høstblad for å feste til dør-pynten min.

Mamma laget to slike trekk til tennbrikett-bokser.

Jeg rakk å begynne på en blokk i "An angels story" som skal bli et mageband til pute.

Så langt kom mamma på sin "Høstvariant" av AnnA Ka. Begge kattene er på, alt er ferdig applikert og bladene har begynt å få litt nerver.
I tillegg fikk jeg lappet to bukser som jeg har vegret meg til å begynne med. Utrolig hva som kan bli gjort når en har selskap. :)

Takk for selskapet!

2 kommentarer:

  1. så flinke dere har vært! den som kunne sy... høres ut som dere har hatt det artig! :)

    SvarSlett
  2. Så flinke! Jeg fikk med meg kurs på lørdag, ellers ble det ikke så mye tid til by og annet. Hadde tenkt å oppsøke ei ungdomsvenninne også, men det gjekk i alle fall ikke. Såg ryggen din da jeg passerte opp til kurset, gjekk ned att like etter, med da var dere borte! Klem og ha det fint!

    SvarSlett